AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği dudağından öpmek

Kahve falında erkeği dudağından öpmek

Kahve falında erkeği dudağından öpmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, ailesi ile mutlu olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, dileklerinin kabul olacağına, galibiyet kazanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine yorulur.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir