AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, de zenginliğe kavuşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir