AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek yakında hedefine ulaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek kazançlı bir adım atılacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir