AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle dudaktan öpmek

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kişinin fakirleşeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Detaylara önem vermelisiniz.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, zorluklarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, tecrübe kazandıracağına inanılır.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir