AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek aile hayatının hayır getireceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir