AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek işlerin günden güne artacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir