AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek kazancın arttırılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir