AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında biri tarafından dudaktan öpülmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek farklı şeyler deneyeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalettir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, düşmanlarını kaybetmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir