AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin dudağından öpmek

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, dertlerin sona ereceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, aniden evlilik kararı alacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek pek çok fırsatı kaçıracağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek kazanılan paranın artacağına, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işarettir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir