AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek âlim kimselerden feyz alacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalettir.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek mutlu bir insan olunacağına, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir