AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, zenginlik elde edeceğine, insanların alım gücünün azalacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek borçlarının kendisini çok aşacağına, çözüm yolları bulamayacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek alınganlıkların hasıl olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek vefa göstereceğine, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek insanların afiyet bulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir