AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek yokluk nedir bilmeyeceğine, zor günlerin sona ereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalet eder.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir