AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tırnağı kesmek

Kahve falında erkek tırnağı kesmek

Kahve falında erkek tırnağı kesmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya hızınızda değişiklik yapmanız özel hayatınızı veya iş yaşamınızı daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkek tırnağı kesmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, dedikodu edeceğine yorulur.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek bir sıkıntıya girmeye, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek çok büyük zararlar edeceğine, borçları varsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnağını kesmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının tırnağını kesmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tırnağını derin kesmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine işarettir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek isteklerinin erteleneceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir