AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını derin kesmek

Kahve falında tırnağını derin kesmek

Kahve falında tırnağını derin kesmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağını derin kesmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sonuçlanabilir, evraklar imzalanabilir ya da yeni fikirler için yatırımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tırnağını derin kesmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağı derin kesmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları derin kesmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin tırnağını kesmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek kazaya ve belaya yakın olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek sorunların kalmayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir