AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tırnağını kesmek

Kahve falında başkasının tırnağını kesmek

Kahve falında başkasının tırnağını kesmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin tırnağını kesmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağı derin kesmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tırnak kesmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, dua alacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek tırnağı kesmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, hanenizde bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir