AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iyi kısmetleri olacağına delalettir.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun tırnak kesmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kimseden korkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak eti kesmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Kahve falında şeytan tırnağı kesmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında banyoda tırnak kesmek büyük adımlar atılacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir