AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tırnağını kesmek

Kahve falında kendi tırnağını kesmek

Kahve falında kendi tırnağını kesmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, zaferler kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnak kesmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tırnak kesmek feraha ereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin tırnağını kesmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında camide tırnak kesmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir