AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret eder.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makasla tırnak kesmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisini keşfedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir