AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tarağı görmek

Kahve falında erkek tarağı görmek

Kahve falında erkek tarağı görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, imkânlarını kaybedeceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarağı gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Kahve falında erkek tarağı görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında tarak görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarakta bit görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sorunların yakında son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını tarakla taramak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına inanılır.

Kahve falında saç ve tarak görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek kalp kırıklığı olacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir tarak görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir