AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak görmek

Kahve falında tarak görmek

Kahve falında tarak görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tarak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında saç tarağı görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tarakla saç taramak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarakta saç görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birine tarak vermek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarı tarak görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek tarağı görmek aydınlık bir döneme girileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tarak görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan tarak görmek yükseldikçe yükseleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir