AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve tarak görmek

Kahve falında saç ve tarak görmek

Kahve falında saç ve tarak görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, o kişiye zararının dokunacağına inanılır.

Kahve falında saç ve tarak gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Kahve falında saçlı tarak görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak gönül kapılarının açılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taraktan saç temizlemek elinin darlıktan kurtulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında tarakla saç taramak kazancın daha da arttırılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında saçını tarakla taramak kazalardan, belalardan korunacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında saç tarağı görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saç ve tarak görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir