AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir tarak görmek

Kahve falında demir tarak görmek

Kahve falında demir tarak görmek güven kaybına uğrayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir tarak gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında demir tarak görmek patron koltuğuna yükseleceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla tarak görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında tarak kaybetmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, adını kirleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taraktan saç temizlemek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek tarağı görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında plastik tarak görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yeni tarak görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bit tarağı görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir