AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarakta bit görmek

Kahve falında tarakta bit görmek

Kahve falında tarakta bit görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rahatının bozulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, birlikteliğe başlayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarakta bit gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Kahve falında tarakta bit görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında tarakta bit öldürmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarak üzerinde bit görmek işlerin yoluna gireceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret eder.

Kahve falında bit tarağı görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında tarak yutmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz tarak görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında metal tarak görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir