AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık dişli tarak görmek

Kahve falında sık dişli tarak görmek

Kahve falında sık dişli tarak görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, karamsar olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık dişli tarak gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalettir.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişli doğmuş bebek görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında dişli doğan bebek görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında dişli çark görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dişli erkek bebek görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük dişli balık görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir