AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak kırıldığını görmek

Kahve falında tarak kırıldığını görmek

Kahve falında tarak kırıldığını görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, mutluluğunun daim olacağına, insanları sakinleştireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarak kırıldığını gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında kırılan tarak görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış tarak görmek kolaylıklara kavuşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarağın kırıldığını görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya tabir olunur.

Kahve falında tahta tarak görmek yükseldikçe yükseleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor tarak görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tarak istemek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını tarakla taramak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir