AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını tarakla taramak

Kahve falında saçını tarakla taramak

Kahve falında saçını tarakla taramak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını tarakla taramak gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Kahve falında tarakla saç taramak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak büyük kazanç elde edileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını tarakla taramak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak günahlarından tövbe etmeye, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlı tarak görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve tarak görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç tarağı görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taraktan saç temizlemek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir