AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek polis görmek

Kahve falında erkek polis görmek

Kahve falında erkek polis görmek kısa süre içinde engelleneceğine, işlerinde verimin artacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, zarar edeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında erkek polis gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında erkek polis görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulur.

Kahve falında polis operasyonu görmek yüklü siparişler alacağına, her zaman kötülük için çalışacağına yorulur.

Kahve falında birini polis olarak görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında polis üniforma giymek iyileşeceğine, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis kalabalığı görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir polise aşık olmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalettir.

Kahve falında polis tarafından çevrilmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir