AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis operasyonu görmek

Kahve falında polis operasyonu görmek

Kahve falında polis operasyonu görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında polis operasyonu gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Kahve falında polis operasyonu görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında operasyon yapmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında askeri operasyona katılmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında operasyona çıkmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında operasyon geçirmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında operasyona gitmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında operasyon görmek yarardan çok zarar getireceğine, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında yabancı polis görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir