AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini polis olarak görmek

Kahve falında birini polis olarak görmek

Kahve falında birini polis olarak görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, daha çok iş yapacağına, para pul sahibi olacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işarettir.

Kahve falında birini polis olarak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında polisten gizlenmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten para almak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında motorlu polis görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı polisler görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü polis görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir