AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir polise aşık olmak

Kahve falında bir polise aşık olmak

Kahve falında bir polise aşık olmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, inancından sapacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir polise aşık olmak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Kahve falında polise aşık olmak mülk sahibi olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında bir polise aşık olmak şan şöhret, itibar kazanacağına, can sıkıntısının geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olup ağlamak bir sebeple çok zarar edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe yorulmaktadır.

Kahve falında patrona aşık olmak dertlerden kurtulmaya, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek işlerinin iyi gideceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kıza aşık olmak zararın telafi edileceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasına aşık olmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalettir.

Kahve falında başka birine aşık olmak şansının ve bahtının döneceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir