AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından çevrilmek

Kahve falında polis tarafından çevrilmek

Kahve falında polis tarafından çevrilmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında polis tarafından çevrilmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Kahve falında polis tarafından çevrilmek işsizseniz işe gireceğinize, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında geri çevrilmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında çevrildiğini görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalettir.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında polis tarafından vurulmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, spora başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir