AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis üniforma giymek

Kahve falında polis üniforma giymek

Kahve falında polis üniforma giymek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında polis üniforma giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında polis üniforma giymek rızıksız kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına alamet eder.

Kahve falında üniformalı polis görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kavgaların büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında üniformasız polis görmek diplomalı kimse olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında lise üniforması giymek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir