AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis kalabalığı görmek

Kahve falında polis kalabalığı görmek

Kahve falında polis kalabalığı görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalettir.

Kahve falında polis kalabalığı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Kahve falında polis kalabalığı görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık polis görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis ve kalabalık görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında polis şapkası görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında polise silah vermek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında polis telsizi duymak borçlanacağına, pek çok olumlu gelişmelere işaret eder.

Kahve falında polis arabasına çarpmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisten para almak sürpriz olayların meydana geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir