AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler bazı işleriniz ya da yapacağınız yolculuklar açısından engelleyici olabilir.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, zinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında polisin tutukladığını görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini tutuklamak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Kahve falında polis topluluğu görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis yakalanmak yüksek tahsil yapacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir