AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organını tutmak

Kahve falında erkek organını tutmak

Kahve falında erkek organını tutmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, gelirinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organını tutmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında erkek organını tutmak onunla bir ömür mutlu olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin organını tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organı tutmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin organını ellemek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir