AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin organını tutmak

Kahve falında erkeğin organını tutmak

Kahve falında erkeğin organını tutmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ona kol kanat gereceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin organını tutmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında erkek organını tutmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin organını tutmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organı tutmak dişe diş savaşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalettir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir