AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı tutmak

Kahve falında erkek organı tutmak

Kahve falında erkek organı tutmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organı tutmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında erkek organını tutmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin organını tutmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek organı tutmak atılan adımların boşa gideceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek rahatsızlık vereceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kazancın katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tenasül organı görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının erkek organı görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir