AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı kopmuş görmek

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında erkek organı kopmuş gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, afiyette ve keyifte olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organını tutmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine delalettir.

Kahve falında erkek organını ellemek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek ilerleyemeyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsi organ görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir