AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin organını ellemek

Kahve falında erkeğin organını ellemek

Kahve falında erkeğin organını ellemek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin organını ellemek gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında erkek organını ellemek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine yorulur.

Kahve falında erkek organı ellemek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin organını ellemek büyük bir kavgaya tutuşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın organı ellemek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği ellemek masa başı bir işe girileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organını büyük görmek işlerin düzeleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir