AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin üreme organını görmek

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, zor günlerin geride kalacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin üreme organını gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek üreme organı görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında üreme organı görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan üreme organı görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi üreme organını görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın üreme organı görmek arabuluculuk yapılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında üreme organını görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir