AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Kahve falında erkek organlı kadın görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işarettir.

Kahve falında kadının erkek organı görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın erkek organı görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek hasretlerin biteceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir