AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin erkek organı görmek

Kahve falında eşinin erkek organı görmek

Kahve falında eşinin erkek organı görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, verimliliğinin de artacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında eşinin erkek organı gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin problemleriyle uğraşmak veya eksiklerini kapatmak hayatınızın önemli bir zaman dilimini harcamanız anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında eşinin erkeklik organı görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin organı görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin organını yalamak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin organını görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yeni malların alınacağına inanılır.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir