AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organını görmek

Kahve falında erkek organını görmek

Kahve falında erkek organını görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında erkek organını gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine delalettir.

Kahve falında erkek organına sahip olmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, gönlünce bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin organını tutmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopmuş erkek organı görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek organını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek organı kesmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir