AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organına sahip olmak

Kahve falında erkek organına sahip olmak

Kahve falında erkek organına sahip olmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organına sahip olmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında erkek organına sahip olmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organına dokunmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında erkek organının kalktığını görmek hayatının düzene gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında küçük erkek organı görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü erkek organı görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir