AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, kısa sürede başarısının artacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin organını görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin organını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, nahoş sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organında kıl görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir