AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin erkek organını görmek

Kahve falında eşinin erkek organını görmek

Kahve falında eşinin erkek organını görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, huzur ve kazanç getireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Kahve falında eşinin erkeklik organı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek uzaktan haberler işiteceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek hastalıklarının biteceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin organını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin organını yalamak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kırılan kalbin onarılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin organı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir