AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı kesmek

Kahve falında erkek organı kesmek

Kahve falında erkek organı kesmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında erkek organı kesmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işaret eder.

Kahve falında erkeklik organını kesmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkek organı görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organı öpmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, yeni yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir