AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnetsiz organ görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında erkek sünneti görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşin sünnet olduğunu görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet olmuş erkek görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin sünnet olduğunu görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sünnetli erkek bebek görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir