AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş erkek organı görmek

Kahve falında kopmuş erkek organı görmek

Kahve falında kopmuş erkek organı görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, Allah’a dua edeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kopmuş erkek organı gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının erkek organını görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organıyla oynamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü erkek organı görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu organı görmek büyük bir işe kavuşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir