AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organını ellemek

Kahve falında erkek organını ellemek

Kahve falında erkek organını ellemek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yaşamın kolaylaşacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organını ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında erkek organı ellemek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin organını ellemek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını ellemek çok üzüntü duyulacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına işarettir.

Kahve falında kadın organı ellemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği ellemek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkek organı görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek organı görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir